MIDNATTSOL Hudvård

Användarfeedback
och Resultat

MIDNATTSOL Hudvård

Användarfeedback
och Resultat

Midnattsol-Survey-Undersökning

Figur 1: MIDNATTSOL Kundundersökning

I en kundundersökning med 148 användare av MIDNATTSOL svarade 97% att de skulle rekommendera MIDNATTSOL till en vän, vilket gör oss fantastiskt glada.

Ökad lyster, förbättrad återfuktning och en fräschare hy anges som de viktigaste orsakerna till att använda MIDNATTSOL.

Läs mer genom att klicka på rutan nedan.

I en klinisk prövning fick kvinnor i åldern 35–65 år ta kapslar med lingonfröolja i 12 veckor. Resultaten visade att regelbunden användning av MIDNATTSOLs lingonfröoljekapslar signifikant förbättrar hudens fuktighet, elasticitet och densitet, och minskar fina linjer och rynkor. Utöver de kliniska resultaten ansåg 93 procent av studiedeltagarna att behandlingen var antingen bra eller mycket bra; 90 procent tyckte att den gjorde huden jämnare och mjukare och 86 procent ansåg att behandlingen gjorde huden mer elastisk.

Figur 2: Återfuktning av huden i ansikte och på underarmar.

En signifikant ökning (p <0,05) av hudens fuktnivå vid 1,5 månader och 3 månader jämfört med läget vid studiestarten uppmättes både i ansikte och på underarmar. Resultaten visar att intag av lingonfröolja har en återfuktande effekt på huden.

Figur 3: Hudens elasticitet.

En signifikant (p <0,05) minskning av R0 från studiestart till 1,5 månader, samt från studiestart till studiens slut. En signifikant ökning av R2 observerades också under studiens tre månader. Det här resultateten visar på en förbättring av hudens elasticitet efter intag av lingonfröolja.

Figur 4: Ojämnheter i huden.

En signifikant minskning (p <0,05) från studiestart till studiens slut efter tre månader observerades för både genomsnittlig ojämnhetsnivå (Ra) och genomsnittlig maximal ojämnhetsnivå (Rz) hos huden i ansiktet. En signifikant minskning av genomsnittlig ojämnhetsnivå sågs redan vid 1,5 månader. Resultaten tyder på att tillskott av lingonfröolja har positiva effekter på hyn i ansiktet genom att fina linjer och rynkor minskar.

Säkerheten och effektiviteten av produkterna från MIDNATTSOL har testats och bedömts av specialister inom dermatologi. I en kontrollerad studie på tio kvinnor i åldrarna 30 – 60 år konstaterades att MIDNATTSOL’s produkter var säkra och att konceptet TYMEDIKER kontrollerar pigmentbildningen bättre jämfört med en referens.
Vetenskapliga studier som stödjer effekten hos de aktiva ingredienserna som används finns tillgängliga på begäran