MIDNATTSOL AB

Ett företag med fokus på
naturlig Hälsa & Skönhet.

Ett företag med fokus på
naturlig Hälsa & Skönhet.

Om oss

MIDNATTSOL AB är ett svenskt företag som inriktar sig på att ta fram innovationer för vacker och frisk hud. Våra produkter är baserade på extrakt från bär som vuxit under midnattssolens extraordinära ljus, men vi använder oss även av våra långtgående globala erfarenheter inom livsmedel, skönhet och medicinteknik för att skapa bästa möjliga erbjudanden för dig som kund.

Baserat på nära tjugo års erfarenhet av hud och hudvård i framför allt Asien och Europa har MIDNATTSOL kunnat skapa en extraordinär hudvårdsserie med en helt unik kombination av skonsam funktionalitet i en silkeslen textur. Allt för att du skall få en så skön, funktionell och skonsam hudvårdsupplevelse som möjligt.

MIDNATTSOL produktserie innehåller produkterbjudanden som verkar både inifrån och utifrån huden.

Det är sedan länge känt att mental stress påverkar hudens kvalitet negativt. Det finns till och med uttryck för detta i hudspecialistkretsar. Erbjudandet från MIDNATTSOL har därför förstärkts genom att den härliga svenska jazzmusikern Rickard Malmsten har komponerat avslappningsmusik exklusivt för MIDNATTSOL. Ett smakprov på vår musik finner du om du går in på den internationella sidan för MIDNATTSOL.

Vi vill med vårt erbjudande skapa en helt unik hudvårdsupplevelse för dig – silkeslen och funktionell med ett holistiskt grundtänk.

Företaget har kontor i Hongkong och i Sverige och grundades 2014.

MIDNATTSOL Brightening System

Pigmentkontroll är viktigt för många. MIDNATTSOL har för detta utvecklat ett eget och unikt koncept – TYMEDIKER™.

Hudpigmentering är en process i flera steg. Pigmenterad hud uppstår genom att det bildas melanin i melanocyterna, en typ av hudceller i överhuden, med hjälp av enzymet tyrosinas. Melanin bildas i små organeller i melanocyterna som kallas melanosomer. Dessa överförs sedan till keratinocyterna – en annan slags hudcell som ligger närmare hudytan – där melaninet ansamlas.

MIDNATTSOLs unika koncept, TYMEDIKER™, inriktar sig på alla de här fyra delarna i pigmenteringsprocessen och skapar effektiva, men skonsamma lösningar som passar känsligare hudtyper.