Svenskt Arv

Kvalitet, Forskning
    & Innovation

Svenskt Arv

Kvalitet, Forskning
& Innovation

MIDNATTSOL är ett svenskt företag. Svenska produkter är kända för att hålla jämn kvalitet. Det är självklart för oss att arbeta aktivt med att se till att allt vi levererar håller bästa möjliga nivå.

I landet med världens mest prestigefyllda forskningspris, Nobelpriset, är det naturligt att också ha ett fokus på vetenskap. Vi följer den visionen genom att noggrant välja ut aktiva ingredienser vars effekt är vetenskapligt bevisad. Dessutom bedriver vi studier på selekterade egna koncept, som till exempel TYMEDIKER™. Våra kapslar med lingonfröolja har visat sig vara säkra och effektiva för att bidra till en vacker hud, detta i en studie som genomförts vid Institutet för Hud och Produktutvärdering i Milano.

Produkterna är primärt baserade på extrakt från bär som vuxit under midnattssolens magiska ljus. Under dessa tillväxtförhållanden berikas de naturligt på näringsämnen viktiga för en god hälsa och en frisk och vacker hud.

Förutom att exponeras för midnattssolens fantastiska ljus är landskapen i norra Sverige storslagna, väldigt vackra och underbart rena. Att resa dit är som balsam för själ och ögon, en avslappnande och uppfriskande upplevelse. Vi vill ta den här upplevelsen till dig! Vi vill möjliggöra för dig att få en stund över att njuta fullt ut då och då. Att slappna av, inspireras och stärkas. Det är vår långsiktiga vision att komma med nya produkter i en ständig takt och göra det möjligt för dig att skapa din egen spaupplevelse. Vi vill berika ditt liv!

Varför kompromissa när du kan få det bästa!

Midnattssolen

Varumärkets ursprung är midnattssolen i Sverige och övriga nordiska länder.

Naturen när den är som bäst

Den nordiska naturen är otroligt ren och vacker. I vårt tycke är detta naturen när den är som allra bäst.

Essentiella näringsämnen

De långa, ljusa nätterna ger unika tillväxtförhållanden för plantor och bär som gör dem extra rika på näringsämnen som behövs för god hälsa samt en frisk och vacker hy.

Ta fram ditt bästa jag

Med våra produkter och erbjudanden vill vi ge dig möjlighet att vara ditt allra bästa jag.

MIDNATTSOLs produkter bygger på extrakt av frukter och bär som har vuxit under den nordiska midnattssolen.